Nog geen 3 maanden

Nog geen 3 maanden geleden verloor ik mijn zoontje. Iets langer dan 5 maanden geleden werden we van onze roze wolk getrapt. Het kindje wat zo gewenst was, waar we zo ontzettend blij mee waren, wat onze dochter dan toch eindelijk grote zus zou maken, bleek een forse groeiachterstand te hebben.

Een achtbaan van verdriet, ongeloof, ontzettend moeilijke beslissingen, met af en toe toch kleine beetjes hoop, volgde. De achtbaan duurde 2,5e maand. Op 10 november 2019 werd Tieme dood geboren.

Laat dit blog mijn eigen kleine plekje op het internet zijn. Mijn plekje van rouw. Van verdriet. Van verwerking. Een eigen website of app bouwen staat al een tijd op mijn bucket list. In mijn hoofd fluistert een stemmetje dat dit het moment is.

Vanaf nu is alles anders. Ik wil de tijd nemen om dit verlies echt te doorvoelen. Om te rouwen om Tieme. Iets wat ik bij eerdere/andere verliezen niet altijd even goed gedaan heb. Af en toe begint mijn ongeduldige en pragmatische zelf alweer te kriebelen. Maar ik heb geen haast. Het is nog geen 3 maanden geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.