Kaarsje branden

Mijn lieve stoere neefje is afgelopen week geopereerd. Een hele grote operatie met grote risico’s. Het zoontje van mijn zusje is bijna 9. Het is ontzettend spannend en zwaar, voor hem en voor zijn ouders. Ze worstelen zich nu door het herstel. Dat gaat maanden duren. Met letterlijk veel pijn en moeite. We hebben de hele week een kaarsje voor ze gebrand. Veel meer konden we niet doen.

Wij zijn er ook goed van ondersteboven. Door de bezorgdheid, de spanning en het meeleven met hen. Hij heeft eerder al veel meer operaties gehad. Waarin we ook erg meeleefden. Maar deze keer was toch anders. We weten nu hoe het is om een kindje te verliezen. Om je eigen kind te moeten cremeren. En dat willen we echt echt echt niet voor hen.

Daarnaast komt er veel rondom Tieme terug. De continue buikpijn van de spanning op leven en dood. Terwijl je echt helemaal niets kan doen. Het in het ziekenhuis zijn onder zeer zorgelijke omstandigheden. Alle moeilijke besluiten die we hebben moeten nemen. Enzovoort, enzovoort.

We houden het kaarsje voorlopig aan. En hopen dat alles goed mag gaan. En dat onze stoere neef er uiteindelijk baat bij zal hebben.  

Eén antwoord op “Kaarsje branden”

  1. Liefde Licht en Kracht toe gewenst voor jullie allemaal lieverd. Jullie zijn veel in mijn gedachten. Ook hier brand een kaarsje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.