9 maanden en trouwdag

Vandaag is het 9 maanden geleden dat Tieme geboren en overleden is. Het is ook onze trouwdag vandaag: 8 jaar geleden trouwden we!

Afgelopen maand

Ik beklom aardig wat bergen. Ik maakte weer een start met de ‘kraam’bezoeken. Dat ging me een stuk beter af dan in januari. Ik had wekelijkse psychotherapie sessies. Ik deed een eerste stap in het onveilige. En ik ben zelfs begonnen met héél rustig aan het werken weer opstarten.

Trouwdag

Vandaag zijn we 8 jaar getrouwd! We vieren ons bronzen huwelijksjubileum vandaag. Wat een 8 jaar hebben we gehad zeg. Ik heb al de hele dag het voor ons zo toepasselijke ‘Roller Coaster‘ van Danny Vera in mijn hoofd.

Maar we zijn er nog. Samen. Ons pad is niet makkelijk. We zijn ontzettend blij dat we dit pad samen lopen. Ik ben daar heel trots op. Er zijn huwelijken stuk gelopen op veel minder.

We gaan uit eten bij ons favoriete restaurant vanavond. En daarna suppen op de plas 😊

2 antwoorden op “9 maanden en trouwdag”

  1. Wat een bijzondere dag…… denk aan jullie. Wens jullie voor vanavond een gezellig en liefdevol samenzijn. Zowel tijdens hwt eten als op het water. X X X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.